Λάμπρος Τάκης: “Δίπλα μας από την πρώτη στιγμή ο Άρης”

Τη διοίκηση του Άρη που στηρίζει την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου για την προεδρία της ΕΟΚ θέλησε να ευχαριστήσει ο Λάμπρος Τάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναμόρφωση της ελληνικής διαιτησίας.

Μιλώντας στο Yellow Radio 101,7 ο υποψήφιος για την ΕΟΚ με την παράταξη «δώσε πάσα», Λάμπρος Τάκης είπε αρχικά: “Οι εκλογές από όσο φαίνεται θα γίνουν στις 30 Μαϊου δια ζώσης, πρέπει να κατεβούμε όλοι για να πάμε στην επόμενη μέρα. H δική μας παράταξη μπορεί να υποσχεθεί ότι μπορεί να δουλέψει, ενώ ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει αποδείξει ότι αγαπάει το μπάσκετ”.

Για την διαιτησία: “Θα υπάρξει μία αναμόρφωση για την Ελληνική διαιτησία, μία διαφοροποίηση από την τρέχουσα κατάσταση, έχουμε όραμα για την διαιτησία”.

Για το ότι ο Άρης έχει στηρίξει την παράταξη «Δώσε πάσα»: “Όλοι από τον Άρη έχουν βγει καθαρά να μας στηρίξουν, είναι ξεκάθαρη η θέση του Άρη, θέλει κάτι διαφορετικό, θέλει κάτι να αλλάξει και το έδειξε από την πρώτη στιγμή. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση του Άρη για την στάση της παρά τις πιέσεις που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο συνυποψήφιος μου, Νίκος Ζεϊμπέκης προέρχεται από τον Άρη”.

To Top