ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμπρου: O μίστερ… κόκκινη, το παρελθόν με Άρη και ο αδερφός που παίζει στον Άγιαξ! (video-photos)

Ο Γιώργος Λάμπρου από την Εύβοια είναι ο διαιτητής του αγώνα της Δευτέρας, ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Δεν είναι η πρώτη φορά που “σφυρίζει” ματς του Άρη. Ήταν διαιτητής στην 4η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, όταν ο Άρης κέρδισε εκτός έδρας τον Εργοτέλη με 3-2, ενώ επίσης πρώτος διαιτητής στο Παναχαϊκή-Άρης, όπου είχε δώσει κόκκινες κάρτες σε Μπαστακό και Βαλεριάνο από πλευράς Άρη, Ντάσιο από πλευράς Πατρινών.

Φέτος έκανε ντεμπούτο στην Ριζούπολη, στον αγώνα του Απόλλωνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου στο 84ο λεπτό είχε δείξει την κόκκινη κάρτα στον Φάμπρι Κάστρο. Μετά το Ξάνθη-Λάρισα 1-0, έγινε… ντόρος γύρω από το όνομά του, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν τον αγώνα με εννέα παίκτες και να δέχονται γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με πέναλτι, και τον Λάμπρου να μην δείχνει κόκκινη κάρτα σε δολοφονικό τάκλιν του Ντε Λούκας της Ξάνθης.

Το… ρεκόρ όμως του συγκεκριμένου διαιτητή δεν σταματάει εδώ, καθώς στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια που είχε σφυρίξει πριν ανέβει στην Superleague είχε δείξει συνολικά άλλες επτά (!) κόκκινες κάρτες.

Προέρχεται από μία ποδοσφαιρική οικογένεια, με τον πατέρα να παίζει σε ομάδες όπως η Χαλκίδα, ο Τοξότης Βόλου, ο Ταμυναϊκός, τη μητέρα να τα αφήνει όλα πίσω για να ακολουθήσει το μικρό της γιο στην Ολλανδία και τον μεγάλο γιο να σπουδάζει στην Κομοτηνή και αργότερα στην Πορτογαλία με Erasmus.

Η… φίρμα σαφώς και η είναι ο 27χρονος, Κώστας, μικρός του αδερφός ο οποίος αγωνίζεται στον Άγιαξ! «Τον έχω δει αρκετές φορές σε παιχνίδια. Το αδερφάκι μου -έτσι τον λέω- είναι η λατρεία μου και του έχω μεγάλη αδυναμία. Πάντα με στηρίζει, λες και παίζει αυτός μπάλα και όχι εγώ. Έχει περισσότερο άγχος από μένα. Πιστεύω σε αυτόν ότι είναι καλός, γιατί δεν το κάνει έτσι απλά, το ζει. Δηλαδή θέλει να γίνεται καλύτερος. Προπονείται και διαβάζει πάρα πολύ. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και σε πιο υψηλό επίπεδο».

 

 

To Top