ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάμψη Άρη και Γκάλη! Εκπρόσωπος του Άρη ο Χάρης Παπαγεωργίου στο Hoopcities Thessaloniki

Ένα πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ για το μπάσκετ προβλήθηκε  σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Λάμψη Άρη και Νίκου Γκάλη.

Ο Χάρης Παπαγεωργίου ως εκπρόσωπος της πιο μπασκετικής ιστορικής ομάδας, του Άρη, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Το ντοκιμαντέρ μιλάει για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και ονομάζεται Hoopcities Thessaloniki. Με ξεχωριστή αναφορά, όπως ήταν επόμενο στον μπασκετικό Αυτοκράτορα Άρη.

Η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ «Hoop Cities» και πιο συγκεκριμένα το όγδοο επεισόδιο της σειράς, με θέμα τα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, συγκέντρωσαν σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ. Αθλητές, προπονητές και δημοσιογράφοι, μαζί με φίλους του αθλήματος από τη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, ενώ πριν την προβολή, οι οικοδεσπότης βραδιάς Γιώργος Αϊβάζογλου, Head of Fan Engagement and Direct-to-Consumer του ΝΒΑ σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, συμμετείχε μαζί με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Ευθύμη Ρεντζιά και τον δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή σε πάνελ απαντώντας σε ερωτήσεις του κοινού.

Πριν τη Θεσσαλονίκη, το Hoop Cities είχε επισκεφθεί κατά σειρά το Βελιγράδι στη Σερβία, την Μπολόνια στην Ιταλία, την Κολωνία και το Λεβερκούζεν στη Γερμανία, την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία, το Κάουνας στη Λιθουανία, το Παρίσι στη Γαλλία και τη Σεβίλλη στην Ισπανία.

To Top