ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμψη Άρη! “Πουλάει” σε όλη την Ελλάδα και κερδίζει μπόνους 170.000 ευρώ από την ΕΡΤ!

Σε πείσμα όλης της παραφιλολογίας για την συμφωνία του Άρη με την ΕΡΤ αποδεικνύεται στην πράξη ότι η κιτρινόμαυρη ομάδα “πουλάει” σε όλη την Ελλάδα και δικαιολογημένα κερδίζει μπόνους αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Ο Άρης κατάφερε με τις υψηλές τηλεθεάσεις που είχε μέσα από το όμορφο και παραγωγικό ποδόσφαιρο που έπαιξε όχι μόνο να κερδίσει την αναγνώριση και το χειροκρότημα όλων, αλλά να βάλει στα ταμεία του εξτρά χρήματα μέσα από την συμφωνία με την ΕΡΤ!

Συγκεκριμένα, είναι η μοναδική ομάδα από τις επτά (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Ξάνθη, Απόλλων, Λαμία Παναιτωλικός οι άλλες έξι) της κρατικής τηλεόρασης που θα πάρει μπόνους “καλύτερης επίθεσης”, μπόνους γιατί είναι πρώτη σε εισιτήρια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά και μπόνους πληρότητας του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης!

Το επιπλέον αυτό ποσό που θα εξασφαλίσει βάση της σύμβασης με την ΕΡΤ είναι περίπου 170.000 ευρώ, “θερίζοντας” τους καρπούς της δυναμικής του συλλόγου. Μια ομάδα που χαρίζει θέαμα στο γήπεδο κι ένας κόσμος που την στηρίζει.

Με βάση λοιπόν το “ταμείο” που βγάζει απόλυτα θετικό πρόσημο για την ΕΡΤ (με νούμερα σε prime time ζώνες που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί…) υπάρχει μια πρώτη μαγιά συζήτησης για ενδεχόμενη αναπροσαρμογή συμβολαίου στο δεύτερο χρόνο.

Ας μην ξεχνάμε ότι σχεδόν τα ίδια χρήματα με τον Άρη (περίπου 2.000.000 ευρώ) πήρε ο Ατρόμητος των 800 εισιτηρίων, ενώ ο γεμάτος χρέη Παναθηναϊκός εισέπραξε πάνω από 4.000.000 ευρώ!

To Top