ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμψη Άρη στο τουρνουά για το “Χαμόγελο του παιδιού” (photos)

O Άρης και οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του για μια ακόμη λάμπουν με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά για το “Χαμόγελο του παιδιού, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης.

Ο εθελοντικός οργανισμός «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνουν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το 3ο ποδοσφαιρικό παιδικό τουρνουά με σύνθημα «Σκοράρουμε για το χαμόγελο στη Θεσσαλονίκη», προκειμένου να στηριχθεί έμπρακτα και οικονομικά η συνεχής προσπάθεια του Οργανισμού που προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά τα οποία κινδυνεύουν και έχουν ανάγκη κοινωνικής φροντίδας.

Παρών για μια ακόμη φορά ο Άρης! Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κεντρικής Μακεδονίας και οι Ομάδες Φυσικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τη διοργάνωση: “Χιλιάδες παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή θα παίξουν μπάλα για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σ’ αυτήν τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς θα υπάρξει εισιτήριο με τη συμβολική τιμή των 2,00 ευρώ το οποίο θα ισχύει για όλο το τριήμερο και για όλους τους αγώνες. Όλα τα έσοδα θα υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις δράσεις του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Χρειάζεται η υποστήριξη όλων για τα παιδιά που αγωνίζονται στο τουρνουά, αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους.
Επίσης, κατά τη διάρκεια του γιορταστικού τριημέρου θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και δραστηριότητες από Φορείς, Υπηρεσίες και Συλλόγους του Νομού Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, το Γ’ Σώμα Στρατού, την 113 Πτέρυγα Μάχης, τη Ναυτική Διοίκηση Β. Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Σώμα Προσκόπων και την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας, όπου θα προσδώσουν μία ατμόσφαιρα εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα”.

acadim acadimies1

To Top