ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Λάμψη” αστέρων για καλό σκοπό, παρών και ο Γιαννάκης

“Λάμψη” αστέρων για καλό σκοπό έγινε στο Ιβανώφειο, παρουσία και του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Όλοι συγκεντρώθηκαν για καλό σκοπό, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας μπάσκετ διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη», με τη βοήθεια του μη κερδοσκοπικού σωματείου κοινωνικού χαρακτήρα «Οι Φίλοι του Πέτρου» και την υποστήριξη του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση του κόσμου για το κοινωνικό έργο της “Λάμψης” και των “φίλων του Πέτρου” για την ομορφιά εθελοντισμού, αλλά και να δοθεί ένα μήνυμα ότι μέσα από τον αθλητισμό παίρνουμε ικανοποίηση, προσφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη, και ειδικά στα παιδιά.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Παπαδόπουλος Λ, Ρεντζιάς, Χατζηβρέττας, Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου Χ, Μπαλογιάννης, Κουματσιώτης, Γιαννούλης, Παπαχρήστος, Κακιούσης, Τουκμενίδης, Καρατζουλίδης, Γρίψιος, Γκιουζέλης , Γάκης, Τσελέπης, Μασλαρινός Γ , Τσέκος, Μακαράς, Δέσπος και Ηλιάδης.

Το παρών έδωσε και ο προπονητής του Άρη Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε συνομιλία με τους περισσότερους, μιλώντας για την προσπάθεια της ομάδας να αποδράσει το συντομότερο δυνατό από τα προβλήματά της.

To Top