ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάμψη Γκάλη στην ιστορική μέρα!

Ο Νίκος Γκάλης, όπως και ‘όλα τα μέλη της ομάδας του Άρη, που κατέκτησαν το Σούπερ Καπ το φθινόπωρο του 1986, έχουν προσκληθεί από τον Α.Σ. και την ΚΑΕ, ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, στη διάρκεια της οποίας θα σηκωθεί στην….οροφή του Παλέ το 22o λάβαρο του Αυτοκράτορα.

Ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ανταποκρίθηκε θετικά και θα είναι παρών στην εκδήλωση, με την οποία θα γίνει η… αποκατάσταση της τάξης και θα αναγνωριστεί κι επίσημα ένας ακόμη τίτλος της ομάδας, που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων.

Θα είναι από τις σπάνιες παρουσίες του Νίκου Γκάλη στο Αλεξάνδρειο, οπότε πάντα με φυσιολογικές συνθήκες αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσία του κορυφαίου Ελληνα μπασκετμπολίστα.

Την πρόσκληση αποδέχθηκαν και άλλα μέλη της ομάδας, ενώ κάποιοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να είναι παρόντες, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

To Top