Λάμψη μεταλλίων σε κιτρινόμαυρο φόντο

Σάρωσαν τα μετάλλια οι πυγμάχοι του Αρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Β’ ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 5-8 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Ζαρντιασβίλι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 91 κιλών, μετά από τέσσερις νικηφόρους αγώνες και παρέμεινε αήττητος σε εθνικό επίπεδο, ενώ ανακηρύχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για πέμπτη συνεχομένη φορά.

Στην αντίπερα όχθη, ο πιο άτυχος των αγώνων ήταν ο Ιωάννης Παπίκας, ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών, καθώς στον τελικό της κατηγορίας και ενώ προηγούνταν του αντιπάλου του στα σημεία, δέχτηκε αντικανονικό χτύπημα, με αποτέλεσμα να στραβοπατήσει και να υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα.

Επίσης, ο Οδυσσέας Φιλιππίδης Οδύσσειας στην κατηγορία των 64 κιλών και ο Πέτρος Ταραράς στην κατηγορία των 81 κιλών, μετά από δύο νικηφόρους αγώνες, κατέκτησαν τα χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους αντίστοιχα. Οι δύο αυτοί αθλητές αφήσαν πολύ καλές εντυπώσεις και το σίγουρο είναι ότι, μετά τις εμπειρίες που απέκτησαν απ΄ αυτούς τους αγώνες, στο επόμενο πρωτάθλημα οι αθλητές μας θα είναι σε θέση να κατακτήσουν ακόμα υψηλότερες θέσεις .

Τέλος, οι προπονητές του συλλόγου, Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης, όπως, επίσης, και οι έφοροι, Ανδρέας Δημαρέλης και Γιώργος Κάμος έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έφεραν οι πυγμάχοι του ΑΡΗ και είναι αισιόδοξοι για το μέλλον του τμήματος, αφού σε κάθε πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλητές του συλλόγου μας πρωταγωνιστούν, φέρνοντας κύπελλα και μετάλλια.

To Top