Λάμψη Νίκου Γκάλη στο Σικάγο, σήμερα η βράβευση του “γκάνγκστερ”

Ο Νίκος Γκάλης θα δώσει το «παρών» και τη μεγάλη του λάμψη στην σημερινή εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο “γκάνγκστερ” του ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί στην εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί σή,ερα Το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει τους πρωταγωνιστές του σήμερα.

Επίσης ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, με τους ομογενείς του Σικάγου να έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Γενικού Προξενείου και θα προσέλθουν για να πάρουν λίγη από τη λάμψη του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ. Του ανθρώπου που ήταν ο ηγέτης της Εθνικής που το 1987 κατέκτησε το Εurobasket στην Αθήνα, βάζοντας το άθλημα στα σπίτια όλων Ελλήνων. Ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό, ιερό τοτέμ για τη χώρα μας, θρύλος και για τον Άρη.

Σύμφωνα με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Σικάγο, Εμμανουήλ Κουμπαράκη, κάθε χρόνο το Γενικό Προξενείο, με αφορμή την 25η Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση, κατά την οποία επιλέγει να φωτίσει μια άλλη πλευρά της σύγχρονης Ελλάδας και τιμά τους πρωταγωνιστές του σήμερα. Πέρσι το κεντρικό θέμα ήταν «Οι σύγχρονοι ήρωες», ενώ φέτος το επίκεντρο είναι «Ο ελληνικός αθλητισμός». Σε αυτό το πλαίσιο, ουδείς καταλληλότερος από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη, για να παραστεί ως άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού.

To Top