Λάντεσμπεργκ: “Σημαντικός ο αγώνας με τον Άρη, θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το EuroCup”

Ο γκαρντ της Γκραν Κανάρια, Σίλβεν Λάντεσμπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας του για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων είναι πως “θέλουμε να κατακτήσουμε το EuroCup”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένας σημαντικός αγώνας, για πολλούς λόγους. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το EuroCup. Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο πέρυσι, όλες οι ομάδες θα θέλουν να μας νικήσουν. Πολλές ομάδες πιστεύουν ότι θα είμαστε ο αντίπαλος που θα νικήσουμε, θα θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Το πώς θα αντιδράσουμε στο πρώτο παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό. Κάνουμε καλή προπόνηση και είμαστε προετοιμασμένοι για την πρόκληση».

«Τα δύο τελευταία παιχνίδια στο Endesa League δεν πήγαν καλά για εμάς. Στη Χιρόνα δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο. Στη Μπανταλόνα πιστεύω ότι παλέψαμε λίγο περισσότερο, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Πολλές φορές χρειάζεται μόνο μία νίκη για να αλλάξει το σερί της ομάδας, για να επιστρέψει στον σωστό δρόμο. Είναι μια καλή ευκαιρία να το πετύχουμε, να επιστρέψουμε στο μονοπάτι της νίκης και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

To Top