Λάρισα: Αρνητικά τα τεστ για Covid-19

Αρνητικά ανακοίνωσε πως ήτα τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας η Λάρισα. Σε τεστ για την ανίχνευση του κορωνοϊού υποβλήθηκαν την Παρασκευή (13/11) όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λάρισας.

Ωστόσο η θεσσαλική ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι δεν βρέθηκε κανένα δείγμα από αυτά θετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 13/11/2020 διεξήχθη νέα εξέταση μοριακού τεστ covid 19 στο αγωνιστικό μας τμήμα και το αποτέλεσμα ήταν κανένα νέο κρούσμα.

Η δειγματοληψία πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα από κινητή μονάδα και αποτελούσε επανάληψη της εξέτασης της Δευτέρας 9/11 κατ’ εφαρμογή των πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και της Super League.

Με δεδομένο τη σημερινή απουσία νέου θετικού κρούσματος 5 ημέρες μετά την εξέταση της Δευτέρας διαφαίνεται ότι δεν υπήρξε διασπορά του ιού και ευχή όλων μας είναι να μην έχουμε άλλα κρούσματα στην ομάδα μας στο μέλλον.

Η κλινική κατάσταση των 5 επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων των προηγουμένων εξετάσεων είναι καλή και αναμένεται η επάνοδος τους στις προπονήσεις μετά τη λήψη 2 αρνητικών δειγμάτων σε διάστημα μεγαλύτερο των 24 ωρών».

 

To Top