Λάρσον: “Ενθουσιάστηκα με τον ΟΦΗ, στόχος μου τα playoffs”

Ο Έρικ Λάρσον στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ τόνισε πως στόχος του είναι η συμμετοχή της ομάδας στα playoffs ενώ σημείωσε πως ενθουσιάστηκε όταν έμαθε για το ενδιαφέρον των Κρητικών.

Ο Έρικ Λάρσον από το απόγευμα της Τρίτης (16/8) είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ με την ομάδα της Κρήτης να αποκτά τον έμπειρο μπακ από τη Μάλμε και τον Σουηδό να υπογράφει για δύο χρόνια.

Ο 31χρονος μπακ λίγη ώρα αργότερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ και μίλησε για τους στόχους του αλλά και την προοπτική που είδε στο άκουσμα του ενδιαφέροντος της ομάδας της Κρήτης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα παίξω για τον ΟΦΗ. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους. Ήταν πολλοί οι παράγοντες που με έκαναν να έρθω. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ενθουσιάστηκα που θα ερχόμουν να αγωνιστώ στην Ελλάδα και τη Super League, να αποκτήσω νέες εμπειρίες γιατί ήμουν για 12 χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και τώρα ανυπομονώ να αρχίσω εδώ”, ανέφερε, συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

“Στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες. Θέλουμε να τερματίσουμε στους πρώτους έξι και να μπούμε στα play offs”.

To Top