ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λάρσον: “Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Ο Ντάνιελ Λάρσον περιμένει ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης αύριο και αναφέρθηκε στη δίψα που έχουν όλοι στον οργανισμό του Άρη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού στην κάμερα της Nova:

Για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο: “Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και να τελειώσουμε την κανονική διάρκεια της σεζόν με έναν ωραίο τρόπο και να απολαύσουμε το παιχνίδι μας”.

Για το ότι βγήκαν Ευρώπη: “Όλοι περίμεναν πως θα τα καταφέρουμε. Ωστόσο δεν πρέπει να πανηγυρίσουμε ή να γιορτάσουμε τόσο πολύ, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε την στιγμή”.

Για το ότι βρίσκονται στα πλέι οφ και τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: “Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αξίζαμε να βρισκόμαστε εδώ. Αυτά είναι τα παιχνίδια που απολαμβάνουν όλοι και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει”.

Για το αν έχει καταλάβει πόσο λείπει ένας τίτλος από τον Άρη: “Φυσικά. Είναι δύσκολο το να μην το αντιληφθεί κάποιος. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι κάτι που θέλει να το καταφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Θα δώσουμε τα πάντα γι αυτό”.

Για το γκολ που έβαλε στη Λαμία, για το αν ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας του και για το ότι δεν το πανηγύρισε είπε: “Δεν το πανηγύρισα γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Δεν είχα τον χρόνο να το σκεφτώ, να το πανηγυρίσω, είδα τον Μπράουν (σ.σ.: τον Ιντέγε) να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα για να συνεχίσει άμεσα το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά στο γκολ ίσως είναι στο TOP-5 των γκολ που έχω βάλει”.

Για τη συνεργασία του με τον Ιντέγε είπε: “Συμπληρώνει πολύ καλά ο ένας τον άλλον και απολαμβάνω πολύ τη δική του συνδρομή, βοηθάει πολύ και το δικό μου παιχνίδι”.

Για την καλή σεζόν που κάνει και το αν θα συνέκρινε αυτή τη σεζόν με κάποια άλλη στο παρελθόν είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος, απολαμβάνω το παιχνίδι μου, με την εμπειρία που έχω, απολαμβάνω κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο γήπεδο. Σε ό,τι αφορά στη σεζόν είναι δύσκολο να τη συγκρίνω με κάποια. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πολύ το παρελθόν, θέλω μόνο να απολαμβάνω ό,τι έχω, εδώ και τώρα”.

 

To Top