ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάρσον: “Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας! Να πάρουμε ακόμα μία νίκη με τον Πανιώνιο” (video)

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε για το πως βιώνει την παρουσία του στον Άρη εδώ και έναν μήνα, ενώ αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και τη γενικότερη πορεία της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Όλα πάνε πολύ καλά από την άφιξή μου αν και χάσαμε στο πρώτο μου παιχνίδι. Το καλωσόρισμα προς εμένα ήταν φανταστικό από την ομάδα, τους ανθρώπους και τον κόσμο και πιστεύω πως είμαστε πολύ καλά» ανέφερε αρχικά στο κανάλι του Άρη στο Youtube ο 32χρονος Σουηδός.

Για το «3 στα 3» της ομάδας: «Είναι δύσκολο να αναδείξω κάτι συγκεκριμένο μιας και βρίσκομαι εδώ μόλις 2-3 εβδομάδες, αλλά μπορώ να πω πως η ομάδα είναι γεμάτη ποιότητα, δουλεύουμε πολύ σκληρά για τα παιχνίδια ακολουθώντας τις εντολές και το πλάνο του παιχνιδιού. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Για το πρώτο του γκολ με τον Άρη: «Ήταν φανταστικό το συναίσθημα όταν σκόραρα, πάντα είναι φανταστικό. Και ο τρόπος που συνεχίσαμε στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν φοβερός».

Για τον Πανιώνιο: «Εξαρτάται από τη δική μας απόδοση, να συνεχίσουμε να πιστέυουμε στους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμα μία νίκη.

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις και πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό. Ωστόσο πρόκειται για τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά πιστεύω πως αν συνεχίσουμε όπως είμαστε τώρα, έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάρουμε θετικά αποτελέσματα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, είναι καταπληκτική! Μεγάλη υποστήριξη, δυνατή πίεση στους αντιπάλους και ελπίζω να μας βοηθήσουν το ίδιο την Κυριακή».

To Top