ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λάσκαρης: “Τιμή μας να θέλει η Εθνική ομάδα τον προπονητή μας”

Ο Νίκος Λάσκαρης μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV για την μέχρι τώρα πορεία των κίτρινων, την σειρά με τον Ολυμπιακό αλλά και το σενάριο που θέλει τον Δημήτρη Πρίφτη ως υποψήφιο για την Εθνική ομάδα.

Οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης έχουν ως εξής:

Για την προσπάθεια του Άρη στα πλέι οφ: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά, αλλά ουσιαστικά όλα κρίνονται στο τέλος και στα πλέι οφ. Θα δούμε τι θα μπορέσουν να δείξουν στο γήπεδο τα παιδιά».

Για τη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο. Από τη μία πρέπει να κρατήσουμε ένα χαμηλό προφίλ και ίσως να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες ως μία καλή προετοιμασία για την επόμενη σειρά. Από την άλλη, όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν. Είμαστε λογικοί, παίζουμε με ένα από τα φαβορί του φάιναλ φορ της Euroleague. Δεν είναι νοκ άουτ παιχνίδι, άλλο να κερδίσεις έναν αγώνα και άλλο μία ολόκληρη σειρά. Ελπίζω τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Βρίσκουν χημεία, έχει δέσει η ομάδα, αν μπουν κάποια σουτ και είμαστε τυχεροί, θα δούμε».

Για τις φήμες περί Εθνικής και Δημήτρη Πρίφτη: «Είναι τιμή μας να θέλει η Εθνική ομάδα τον προπονητή μας. Εμείς δε θα σταθούμε εμπόδιο σ’ αυτό. Έχουμε κάνει συζητήσεις μαζί του, δε θα είχαμε πρόβλημα να είναι και στα δύο. Βέβαια, φέτος αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής (σ.σ. με τους αγώνες μεσούσης της σεζόν), αλλά αυτά είναι πράγματα που θα συζητήσουμε στο τέλος της σεζόν. Δεν είναι του παρόντος. Αυτό που θέλουμε είναι να παιχτεί ωραίο μπάσκετ σήμερα. Ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο ώστε να κερδίσει και το μπάσκετ».

To Top