ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζωή Λάσκαρη: “Οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του Άρη έχουν σκοπό να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα”

Η παρουσία της Ζωής Λάσκαρη στις εξέδρες του «Nick Galis Hall», στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν με την Αρμάνι Μιλάνο, έφερε γούρι στον Αρη που κατάφερε να πετύχει μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Ιταλούς διατηρώντας το αήττητο της έδρας.

Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός, που συνοδευόταν από την κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, χειροκρότησε τον Αρη, κάποιες στιγμές σιγοτραγούδησε συνθήματα της κερκίδας και μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε ενθουσιασμένη.

Διαβάστε τι είπε στην εφημερίδα Goalnews

«Είμαι κατ’ αρχάς χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο ήρθα μετά από πρόσκληση της κ. Τζώρτζιας Ευσεβίου (σ.σ. συζύγου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη) και δεν το μετάνιωσα».

*Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν υπήρξατε αθλήτρια του Αρη; «Βέβαια, έπαιζα μπάσκετ. Αρχικά ήμουν αθλήτρια του ΒΑΟ, μετά πήγα στον Αρη. Πρέπει να ήμουν 12-13 χρονών όταν έπαιζα στον Αρη. Μoύ άρεσε το μπάσκετ, μου έλεγαν πως ήμουν και καλή. Ο παππούς μου δεν ήταν και τόσο ενθουσιασμένος βέβαια. `’Δεν είναι άθλημα αυτό για κορίτσια” έλεγε. Αλλες εποχές.

Στην πορεία το παράτησα αφού έτσι κι αλλιώς άλλα ήταν αυτά που κέρδισαν την προσοχή μου. Ο Αρης πάντα έδινε μεγάλη προσοχή στο μπάσκετ. Δεν ήταν τυχαίο πως έφτασε να είναι η κορυφαία δύναμη τα προηγούμενα χρόνια με Γκάλη, Γιαννάκη κι όλους αυτούς τους πολύ μεγάλους παίκτες».

*Θέλετε να ευχηθείτε κάτι στον Αρη; «Κατ’ αρχάς θα πρέπει να ξέρετε ότι οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του Αρη στα χέρια τους έχουν πραγματικά σκοπό να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Ας τους ευχηθούμε να τα καταφέρουν. Θα προσπαθήσω να ξανάρθω στο μέλλον».

*Δηλώνετε ξεκάθαρα φίλαθλος του Αρη; «Ναι, Αρης και Ολυμπιακός».

To Top