Λάσπατζης, ο πέμπτος στην Δόξα Δράμας

Στην απόκτηση του 21χρονου μπακ, Στέργιου Λάσπατζη, προχώρησαν οι ιθύνοντες της Δόξας Δράμας, που αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή των «μαυραετών» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός αμυντικός είναι από χθες παίκτης της Δόξας και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ακροπόταμο.

Το όνομα του 21χρονου ποδοσφαιριστή ακούστηκε έντονα ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Γεννημένος στην Χρυσούπολη ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Κ20 της Ξάνθης με πολύ καλές προοπτικές. Ωστόσο μια φωτογραφία που βγήκε στο αεροδρόμιο με τον Ντάνιελ Πράνιτς του Παναθηναϊκού και την επόμενη μέρα ανέβηκε στο διαδίκτυο, ήταν η αιτία να προκληθούν κάποιες αντιδράσεις από τους οργανωμένους της ακριτικής ομάδας και στην συνέχεια ο νεαρός και αρχηγός της ομάδας να ακούσει διά στόματος Βασίλη Δανιήλ ότι αποπέμπεται από την Ξάνθη.

Στο μεταξύ, σ΄ έναν πραγματικό αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι διοικούντες την Δόξας προκειμένου να προλάβουν τα χρονικά πλαίσια για την έκδοση από την ΕΠΟ των δελτίων του Λάσπατζη και του Χαριτίδη.

Πηγή: www.mikriliga.com

To Top