Λάτσιο – Ρόμα 1-1: Ντερμπάρα με 6 δοκάρια! (video)

Το Γιουβέντους-Νάπολι το βράδυ του Σαββάτου ήταν μια παράνοια και το Λάτσιο-Ρόμα, μία μέρα μετά, έδωσε συνέχεια! Η φετινή Serie A έχει αρχίσει με εκπληκτικό τρόπο και αυτό έγινε σαφές και στο Olimpico, όπου έγινε ένα από τα πιο παλαβά ντέρμπι όλων των εποχών!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Τι άλλο να πεις, δηλαδή, όταν το πρώτο ημίχρονο κλείνει με πέντε δοκάρια (τα οποία έγιναν έξι τελικά) και 21 τελικές προσπάθειες (επίδοση ρεκόρ); Κι όμως, σε αυτό το ματς δεν υπήρξε νικητής, αφού το πέναλτι του Κολάροφ απαντήθηκε από το πλασέ του Λουίς Αλμπέρτο, με το… δράμα να ολοκληρώνεται στο 93′, όταν ακυρώθηκε -σωστά- μέσω VAR γκολ της Λάτσιο! Κι όλα αυτά, ενώ τόσο η Curva Nord των Λατσιάλι όσο και η Sud των Τζαλορόσι, τίμησαν πριν την έναρξη τη μνήμη του Diabolik, ιστορικού αρχηγού των Irriducibili, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν λίγες εβδομάδες…

Η τρέλα άρχισε από νωρίς στο Olimpico αφού στο 3′ η Λάτσιο είχε δοκάρι σε σουτ του Λούκας Λέιβα και στο 5′ είχε δοκάρι και η Ρόμα σε σουτ του Τζανιόλο. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι απείλησε στο 7′ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και έδειχνε να πατάει καλύτερα, αλλά στο 17′ ο Σέρβος έγινε μοιραίος με το χέρι του, το οποίο σήμαινε πέναλτι για τους Τζαλορόσι: Εκτέλεση από τον πρώην Λατσιάλε Κολάροφ και 0-1 για τη Ρόμα!

Η Λάτσιο δεν πτοήθηκε και στο 21′ χρειάστηκε η επέμβαση του Λόπεθ με τα δάχτυλα για να μην ισοφαρίσε με κεφαλιά ο Ιμόμπιλε, ο οποίος στο 25′ βρέθηκε κατάφατσα με το 1-1 αλλά από κοντά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Και λίγα λεπτά μετά, στο 25′, οι Λατσιάλι είδαν για τρίτη φορά την μπάλα να πάει στο δοκάρι, αυτή τη φορά σουτ του Κορέα εντός περιοχής!

Ποια ήταν η αντίδραση της Ρόμα σε αυτό; Φυσικά… δοκάρι κι αυτή, το δεύτερο, στο 27′, πάλι σε σουτ του Τζανιόλο! Ενα πραγματικά τρελό πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με την Λάτσιο να έχει νέα ευκαιρία με τον Ιμόμπιλε και παράλληλα να χάνει με τραυματισμό τον Λουίζ Φελίπε (μπήκε ο Μπάστος) στο 40′.

To Top