«Λέικερς και Νικς θέλουν τον Γιάννη αν αποφασίσει να φύγει από τους Μπακς»!

Μία… βόμβα για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο έριξε ο Μαρκ Στάιν!

Ο γνωστός και έγκυρος insider του ΝΒΑ τόνισε πως η παραμονή του «Greek Freak» στο Μιλγουόκι είναι κάθε άλλο παρά δεδομένη, με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Νιου Γιορκ Νικς να είναι οι δύο βασικές ομάδες που θα μπορούσαν να «απειλήσουν» τα «ελάφια και να τον αποκτήσουν!

Η είδηση αυτή μόνο εντύπωση δεν προκαλεί, αφού το Λος Άντζελες και η Νέα Υόρκη είναι οι δύο πιο… μεγάλες αγορές της λίγκας, που θα είχαν τη δυνατότητα να ικανοποίησουν τις απαιτήσεις του Γιάννη, ο οποίος έχει ένα από τα πιο πλουσιοπάροχα συμβόλαια όλων των εποχών.

Φυσικά, επίσης, το ρεπορτάζ αυτό δεν ήρθε από το πουθενά, αφού ο ίδιος ο Γιάννης μερικές μέρες πριν δημιούργησε αμφιβολίες για το μέλλον του στο Μιλγουόκι. Μιλώντας στους «New York Times», ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε στην προοπτική περαιτέρω επέκτασης του συμβολαίου του με την ομάδα, τονίζοντας πως αυτό θα γίνει μόνο αν νιώσει πως οι Μπακς κάνουν όσα χρειάζονται για το πρωτάθλημα.

Είναι δεδομένο πως ο Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να περάσει όλη του την καριέρα στους Μπακς, ωστόσο, όπως επισημαίνει ο Στάιν, τα «χρόνια ησυχίας» για τα «ελάφια» έχουν περάσει, αφού οι τελευταίες κακές σεζόν της ομάδας, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουν ήδη δημιουργήσει αμφιβολίες στο μυαλό του παίκτη. Φυσικά, οι εξελίξεις δεν αναμένονται άμεσα σε αυτό το θέμα, ωστόσο αν και φέτος οι Μπακς είναι κατώτεροι των περιστάσεων, τίποτα δεν αποκλείεται, ειδικά με δύο τόσο δημοφιλείς ομάδες να καραδοκούν…

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μαρκ Στάιν:

Οι Λέικερς και οι Νικς αναφέρονται ήδη ως franchises που ενδιαφέρονται για τον Αντετοκούνμπο στην πορεία εάν αποφασίσει να φύγει από το Μιλγουόκι, το οποίο μόλις έκανε πολλές κινήσεις (υπογράφοντας εκ νέου τους Μίντλετον και Λόπεζ και αντικαθιστώντας τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως προπονητή με τον Άντριαν Γκρίφιν) για να προσπαθήσει να κατευνάσει τον σταρ του. Μπορείτε να είστε σίγουροι, αν μη τι άλλο, ότι το θέμα του Γιάννη επιστρέφει και, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα επαναφέρει το μέλλον του στο προσκήνιο της συζήτησης του ΝΒΑ μετά από μόλις τρεις σεζόν σχετικής ησυχίας που πρέπει να έχουν περάσει τρομερά γρήγορα για τους φαν των Μπακς».

To Top