ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λέιλα Χαΐροβιτς: “Η Βόσνια… Καρντάσιαν, oι 225.000 ακόλουθοι και οι τσάντες της από… χρυσό” (photo)

Την ώρα που ο Ιζέτ Χαΐροβιτς δεν κατάφερε να βρει την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας στο Κλεάνθης Βικελίδης και τον Άρη, με αποτέλεσμα να περιμένουν στην πατρίδα του το διαζύγιο του με τον Άρη, η σύζυγος του Λέιλα, αποτέλεσε θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας.

“Η Λέιλα Χαΐροβιτς καυχήθηκε για τις τσάντες της, «πολύτιμες από χρυσό»: Κοστίζουν έως και 670.000 μάρκα Βοσνίας (σ.σ. περίπου 340.000 ευρώ)” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του radiosarajevo.ba, υπογραμμίζοντας στη συνέχεια:

“Η Λέιλα Χαΐροβιτς, η σύζυγός ποδοσφαιριστή Ιζέτ Χαΐροβιτς, ο οποίος σήμερα παίζει στην Ελληνική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, είναι μια από τους πιο διάσημους influencers στα Βαλκάνια και αποκαλείται συχνά η Βόσνια Καρντάσινα λόγω του πολυτελούς τρόπου ζωής της και της εμμονής της με τα επώνυμα ρούχα. Η Λέιλα ακολουθείται από περίπου 225.000 άτομα στο Instagram και δημοσιεύει κυρίως περιεχόμενο που σχετίζεται με τη μόδα, κάτι το οποίο απολαμβάνει”.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ κάνει αναφορές σε…ιλιγγιώδη νούμερα: “Πρόσφατα καυχήθηκε για μια νέα επώνυμη τσάντα Birkin Hermes. Η Λέιλα απέκτησε ένα μεγάλο μοντέλο Birkin συγκεκριμένου γκρι-μπεζ χρώματος και το έδειξε στο κοινό σε casual έκδοση – το συνδύασε με σακάκι ίδιας απόχρωσης, casual, μπεζ παντελόνι και λευκή μπλούζα. ‘Όσο μεγαλύτερη είναι η τσάντα, τόσο περισσότερη ενέργεια’, σχολίασε η ίδια στο βίντεο με αυτήν την τσάντα, κάτι που είναι αδύνατο να μην παρατηρήσετε”.

Όπως καταλήγει το άρθρο: “Παρεμπιπτόντως, η τσάντα Birkin θεωρείται επένδυση πολυτιμότερη από τον χρυσό, αλλά και σύμβολο κύρους και αγοραστικής δύναμης. Ανάλογα με το μοντέλο, το χρώμα, το μέγεθος, το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται, αλλά και τα εξατομικευμένα αντίγραφα, η τιμή του Birkin κυμαίνεται από δέκα χιλιάδες δολάρια (περίπου 18.107 μάρκα Βοσνίας) έως 379.261 δολάρια (686.747 μάρκα Βοσνίας)”.

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

To Top