ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Λέμε ψεύτη τον Γκιρτζίκη και μετά του ζητάμε χαρτί! Ο Άρης θα μπορούσε να δικαιωθεί εξωδικαστικά νωρίτερα”

Ο Νίκος Κυρκούδης, νομικός της πλευράς των τεσσάρων επιχειρηματιών που βρίσκονται πολύ κοντά στο να αναλάβουν τον ποδοσφαιρικό Άρη μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αρένα:

-Λέμε πλευρά Τσοκαταρίδη και όχι Αρβανιτίδη, γιατί δε θέλουμε να φαίνεται ότι η πλευρά Αρβανιτίδη καπελώνει τους άλλους. Θα τους μάθετε, Τόσοι έγιναν γνωστοί μέσω του Άρη!

-Δεν είναι μόνο η εμπειρία όσων είναι να αναλάβουν, είναι οι καλές προθέσεις αλλά και να αναλύουν αυτά που ακούν, για να μην την πατήσουν όπως την πάτησε ο κύριος Κάλας. Η χθεσινή του παραδοχή για παρέμβαση του Γκιρτζίκη στην εφέσεων είναι τραγική για τον ίδιο.

-Περιμένουμε το χαρτί από έναν άνθρωπο που τον λέμε δημοσίως ψεύτη. Τελικά δεν υπήρξε κανένα αίτημα. Σύρεται ο Άρης πίσω από τον Καραϊσκάκη! Μεγάλη επιτυχία…

-Πότε έβαλε ο Κάλας 910.000 δολάρια;

-Η πλευρά Αρβανιτίδη θέλει τον Άρη αλλά δε θέλει να χρεωθεί τίποτα από τους χειρισμούς και τις απαιτήσεις του Κάλας. Δεν μας αξίζει μια υπερβολική πίεση χωρίς να έχουν λυθεί τα θέματα. Δε γίνονται έτσι τα πράγματα σε μια άθλια οργανωμένη γενική συνέλευση, μια παρωδία και ελπίζω να μην κρύβουν κάτι αυτές οι κινήσεις των μελών του ερασιτέχνη. Να μη θέλουν να βοηθήσουν τον Κάλας ή να κάψουν εμάς. Μπαχαλώδης κατάσταση. Δε μας άκουγε κανείς. Έπρεπε να φωνάζουμε για να καλύψουμε τις φωνές.

-Απολύτως δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου για την αδικία

-Οι χειρισμοί ως τώρα έδεσαν τα χέρια τα δικά μας και όσων μπορούσαν αν βοηθήσουν . Τον λέμε ψεύτη τον Γκιρτζίκη και μετά περιμένουμε το χαρτί.

-Σήμερα έχουμε ραντεβού με τον κύριο Γρόλλιο. Πάντως η πορεία της υπόθεσης έχει προδιαγραφεί.

-Ο Άρης δεν έπρεπε να πάει σε κανένα δικαστήριο στο οποίο θα κρινόταν η τύχη του έστω και 1%. Γιατί να πάω να εξαρτώμαι από αυτούς που έχουν αντίθετα συμφέροντα από μένα; Η λύση μπορούσε να δοθεί εξωδικαστικά.

To Top