Λέμπο, «ο μαέστρος με την μπαγκέτα»

Θριαμβεύει στην Αργεντινή ο Αλεχάντρο Λέμπο! O πρώην αμυντικός του Άρη αν και πάτησε τα 33 του χρόνια είναι ο ηγέτης στην άμυνα της νεοφώτιστης Μπελγκράνο, η οποία κάνει την έκπληξη και είναι 8η στη βαθμολογία μετά από 6 αγωνιστικές. Προέρχεται, μάλιστα, από δύο συνεχόμενες νίκες, η δεύτερη εκ των οποίων με 2-0 επί της Ιντεπεντιέντε των Ρομπέρτο Μπατιόν, Φακούντο Πάρα (Λάρισα) και Λεονέλ Νούνιες (Ολυμπιακός).
Ο Λέμπτο, ο οποίος διακρίθηκε με τη φανέλα του Άρη την περίοδο 2008-09 δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του.

«Εγώ έχω την μπαγκέτα του μαέστρου στην άμυνα. Είναι θέμα ηλικίας, αλλά και έμφυτο. Το ίδιο συνέβαινε και σ’ όλες τις άλλες ομάδες από τις οποίες πέρασα τα τελευταία χρόνια. Είναι κάτι που μου αρέσει”, δήλωσε στην εφημερίδα “Dia A Dia”
 Στην Μπελγκράνο υπέγραψε τον περασμένο Ιούλιο, μετά τη νίκη της ομάδας επί της Ρίβερ Πλέιτ στα μπαράζ και την άνοδό της σε βάρος των “Μιγιονάριος”, που υποβιβάστηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδας.
 Προηγουμένως, είχε στεφθεί πρωταθλητής Ουρουγουάης με τη Νασιονάλ, όπου είχε πάει το καλοκαίρι του 2009, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Άρη. 

To Top