Λένε τα… μεταξύ τους, αλλά και για τον αντι-Τζέιμς

Η επιστροφή της ομάδας από το Ντόνετσκ οδηγεί σε εξελίξεις. Στο ραντεβού που θα έχει σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Αλεξανδρή με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη θα συζητηθεί εκτενώς πως θα πρέπει να κινηθεί η ομάδα σε ότι αφορά την κάλυψη του κενού του Ντομινίκ Τζέιμς.

Οι κίτρινοι έχουν ήδη μια μικρή λίστα παικτών που θα τους απασχολήσει άμεσα στο να βρουν τον παίκτη που θα πάρει την θέση του “φυγά” Τζέιμς. Πρόεδρος και προπονητής θα συναντηθούν σήμερα το πρωί για να συζητήσουν και για όσα δήλωσε την περασμένη Κυριακή ο δεύτερος παραμονή ενός σημαντικού αγώνα με τη Ντόνετσκ και θα δοθούν εξηγήσεις… Είναι, όμως, δεδομένο ότι θα θα συζητηθεί και η διάδοχη κατάσταση στην θέση του πλέι μέικερ. Ο Άρης έχει στοχεύσει σε συγκεκριμένους παίκτες, εξετάζει την αγορά για να μπορέσει να κάνει την πιο κατάλληλη κίνηση αναλογικά με τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως οι κίτρινοι θα παίξουν με το υπάρχον ρόστερ κόντρα στον Πανιώνιο και πιθανότατα και κόντρα στη Βιλερμπάν την προσεχή Τρίτη. Το θέμα με το… απαγορευτικό της FIBA δεν είναι τόσο “μεγάλο” όπως παρουσιάζεται. Οι κίτρινοι έχουν ήδη ενημερώσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Γάιο Σκορδίλη για να προκύψει συμβιβαστική λύση και δεν το έκαναν μέχρι σήμερα, γιατί δεν είχε υπογραφεί η σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και δεν υπήρχαν έσοδα. Ο Άρης θα αποκτήσει παίκτη, αλλά δεν θα κάνει βιαστική επιλογή…

To Top