Λέξη για Εφές ο Αγγέλου: “Αυτή η βραδιά ανήκει στον Άρη! Η μπασκετική ανάλυση ωχριά στη διάθεση…”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την συμφωνία λύσης της συνεργασίας του με τον Άρη και την συνέχεια της καριέρας του στην Εφές Αναντολού, τονίζοντας ότι αυτή η μέρα ανήκει στον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε ότι “δεν θα μιλήσω για το θέμα που όλοι περιμένετε. Θα το κάνω αύριο. Δεν θα δεχθώ καμία ερώτηση, μη μπαίνετε στον κόπο να ρωτήσετε. Θα μας ενημερώσουμε με τη διοίκηση. Αυτή η μέρα ανήκει στον Άρη”.

Για το ματς είπε πως “η μπασκετική ανάλυση ωχριά μπροστά στην διάθεση των παικτών και το σπρώξιμο που πήραν από τον κόσμο. Είναι μια βραδιά ονειρική για μας, περιμέναμε μια τέτοια εμφάνιση”.

Συνέχισε λέγοντας πως “αυτά τα παιδιά παίρνουν ώρες πτήσεις και μπορούν να χαρίσουν χαρές στον κόσμο του Άρη. Περνάμε πολλά, εγώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, τους παίκτες, το σταφ, τους συνεργάτες. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολες οι 15 μέρες”.

Πρόσθεσε πως “ο Γιάννης (Σφαιρόπουλος) είπε την αλήθεια. Έχουμε παιδιά που χρειάζονται ώρες πτήσης και έκαναν σήμερα 12 λάθη και έπρεπε να τα στηρίξουμε, τους στήριξαν οι συμπαίκτες. Η ομάδα έδωσε παράσταση στον κόσμο και ιστορικά αυτό το σταφ, αυτή η ομάδα εργασίας αξίζει να μνημονευτεί. Το περιμέναμε έτσι το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε δυνατή άμυνα, είχαμε πολύ μεγάλη ομαδικότητα, μεγάλη συγκέντρωση και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους, τους αφανείς… Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον κ. Πλιάκη και να τον ευχαριστήσω δημόσια γιατί ήταν σύντροφος, φίλος και συνεργάτης”.

Αναφέρθηκε και στη διοίκηση λέγοντας πως “ειναι καραβοκύρης ο Αρβανίτης, κρατάει καλά το καράβι, ακούσαμε πολλά…” και όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε τέτοιο ξεκίνημα από την ομάδα του είπε πως “οι παίκτες μας διέψευσαν δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα…”.

Κατέληξε λέγοντας πως “ο Άρης περνάει δύσκολες ώρες, μετράει τα πάντα, γίνεται μάχη ανιδιοτελή, στα δικαστήρια, σε όλα… Αυτή η αξιοπρέπεια που δίνει αυτή η ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μου δίνει το συναίσθημα ότι ανήκω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε”.

 

 

 

To Top