ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λέσιτς: «Παραμένω… Νίνζα! Μεγάλη υπόθεση ο Γιαννάκης για τον Άρη, η ομάδα έχει την σφραγίδα του»

Ο Λάζαρο Λέσιτς επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος, το Αλεξάνδρειο με αφορμή το φιλικό του Άρη με την ΜΖΤ Σκοπίων, συνάντησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και μίλησε για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

«Ναι, είναι αλήθεια, παραμένω ο… Νίνζα του Άρη! Είμαι πάντα κοντά στην ομάδα και προσπαθώ και γω να την βοηθήσω όσο μπορώ, με τις δυνάμεις μου, όλοι πρέπει να βοηθήσουμε τον Άρη» είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Χάρηκα που είδα και πάλι τον Παναγιώτη Γιαννάκη στο Παλέ ντε σπορ. Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Άρη ο Πάνος. Θα βοηθήσει γιατί είναι σπουδαίος προπονητής. Ήρθαμε με την ΜΖΤ των Σκοπίων για ένα φιλικό, για να βοηθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βγουν καλά συμπεράσματα και για τις δυο ομάδες».

Για την εικόνα του Άρη που είδε, υπογράμμισε ότι: «Είδα μια μαχητική ομάδα, που έχει τη σφραγίδα του Γιαννάκη. Είναι δυνατή, αγωνιστική, έχει παίκτες που παίζουν με πάθος. Νομίζω ότι αν πάρει ένα καλό ‘πεντάρι’ θα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο κι απ’ ότι ξέρω ψάχνουν στον Άρη για έναν τέτοιο παίκτη».

Ο Λέσιτς θυμήθηκε τις μέρες της Αυτοκρατορίας τονίζοντας ότι: «Ήταν αξέχαστες στιγμές, με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, εκείνη η ομάδα ήταν άφταστη και δεν μπορεί να επαναληφθεί. Και οι δυο είναι τεράστιο κομμάτι της ομάδας. Τώρα ο Άρης είναι σε μια δύσκολη φάση, όπου το σημαντικό κομμάτι είναι το οικονομικό. Εκεί πρέπει να δοθεί το βάρος. Εγώ είπα και στον Γιαννάκη ότι όποια βοήθεια χρειαστεί θα είμαι στο πλευρό του. Αξίζει να βοηθήσει ο κόσμος του Άρη την προσπάθεια αυτή».

 

To Top