Λέσχη Φίλων Άρη: “Κανένας εφησυχασμός, συσπείρωση και όλοι στην Ξάνθη για τη νίκη”

Ο Άρης αποδεικνύεται πολύ σκληρός για να πεθάνει στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος όπου εμφανίζεται ενωμένος σαν μια γροθιά, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων, στην οποία έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές της νίκης.  Ωστόσο τονίζει πως δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός και θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι, βοηθώντας την να πετύχει μια ακόμη νίκη.  

Η ανακοίνωση: “Μέσα από στιγμές σαν αυτές που έζησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης οι φίλοι του ΑΡΗ, θα έλεγε κανείς ότι πολύ δύσκολα μπορεί να διακρίνει πού τελειώνει η ψυχή του οπαδού στην κερκίδα και πού αρχίζει το πάθος των αθλητών, που εκφράζουν αγωνιστικά έναν ολόκληρο κόσμο. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπήρξε τέτοιος διαχωρισμός. Ομάδα και κόσμος παρουσιάστηκαν ως μια γροθιά και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από μια ολοκληρωτική επικράτηση και τη διατράνωση ενός βροντερού “παρών” από έναν ΑΡΗ πολύ σκληρό για να πεθάνει…

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να μην εφησυχάσουν, αλλά να ανασυγκροτηθούν και να στηρίξουν τον ΑΡΗ στο τελευταίο και αποφασιστικό βήμα του φετινού πρωταθλήματος. Ο διαχρονικά ανεξάρτητος μαχητής ΑΡΗΣ απέδειξε ότι μπορεί με συσπείρωση και ειλικρινή σύμπνοια να αλλάξει άρδην τις ισορροπίες και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα υπέρ του, σώζοντας την παρτίδα και επιφυλάσσοντας στους φίλους του ΑΡΗ την καλύτερη φετινή του εμφάνιση για το τέλος. Απανταχού Αρειανοί, συσπειρωθείτε γύρω από την Ομάδα και τους επίσημους θεσμούς της, επιβεβαιώστε προς πάσα κατεύθυνση το μέγεθος της δυναμικής σας!

Θερμά συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές της μεγαλειώδους νίκης και ευχές για ένα ανάλογο αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν”.

To Top