Λέσχη Φίλων Άρη: “Συκοφαντίες σε βάρος του συλλόγου, επιφυλλασόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργεια μας”!

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών πήρε θέση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της ΝΕΤ. Το επισημάναμε σε άλλο άρθρο, ο Άρης (πρέπει να) είναι στα χαρακώματα!

Αναλυτικά:

“Tο Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ενημερώθηκε για την τηλεοπτική εκπομπή εκτάκτου περιεχομένου της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΤ που προβλήθηκε μεταξύ 18:30-20:30 σήμερα, 15/04/2013, καθώς και για τεράστιες ανακρίβειες έως συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές και υπονοούμενα σε βάρος του Συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, με την ιδιότητά του ως εκπρόσωπος του μεγαλομέτοχου φορέα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δηλώνει με την παρούσα προς πάσα κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο ότι θα ζητήσει αντίγραφο της εκπομπής, προκειμένου να διερευνηθούν ενδελεχώς τυχόν αξιόποινες πράξεις τόσο από τους συντελεστές της εκπομπής, όσο και από τους φιλοξενούμενους αυτής, καθώς και το Μέσον που προέβαλε την εν λόγω εκπομπή.

Επιφυλασσόμεθα επίσης για κάθε νόμιμη ενέργειά μας, ως έχοντες έννομο συμφέρον, ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής που θα επιληφθεί της εκδίκασης της υπόθεσης της ΑΕΚ.

 

Το Δ.Σ. της Λ.Φ.Α.

To Top