ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίβας: «Έληξε το θέμα με τα δελτία, την Πέμπτη τελειώνουμε και με την ΕΕΑ»

Ο νομικός Αργύρης Λίβας μίλησε για το θέμα της δικαίωσης του Άρη.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς. 

Τα όσα μεταξύ άλλων τόνισε στον “Arena fm”:

«Βγήκαν τα τέσσερα δελτία των παικτών του Άρη και έληξε το θέμα που μας βασάνισε για μέρες. Η συγκεκριμένη διάταξη σπάνια μπορεί να εφαρμοστεί, γιατί οι παίκτες που είναι ερασιτέχνες στην τελευταία τους μετακίνηση δύσκολα πηγαίνουν από ερασιτεχνική σε επαγγελματική ομάδα.  Έχει συμβεί τώρα αυτό στον Άρη και την ΑΕΚ που στη ουσία δεν ήταν ερασιτέχνες οι  ποδοσφαιριστές τους. Πάρθηκε μια πρωτοβουλία να τα καταθέσουν χωρίς να με ενημερώσουν . Έπρεπε 31-8 να κατατεθούν αυτά τα 4 δελτία για να μην υπάρχει κανένα θέμα.

Άλλο πρόβλημα δεν θα έχει ο Άρης. Έτσι πιστεύω αν και ούτε για τα προηγούμενα θέματα με είχαν ενημερώσει. Η ΠΑΕ οργανώνεται από την αρχή. Οι άνθρωποι βέβαια εργάζονται σκληρά αλλά καμιά φορά η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Τώρα και με την Ε.Ε.Α τελειώνουμε την Πέμπτη και δε θα υπάρχει κανένα οριστικό θέμα. Μας ζήτησαν κάποια χαρτιά τα πήγαμε, όλα είναι εντάξει.»

To Top