ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λίβας: «Η διαφορά είναι… το άρθρο 4»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Παναργειακού και της Κηφισιάς στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Αργύρης Λίβας, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση της υπόθεσης του Άρη και των υπόλοιπων δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής και επιβεβαίωσε ότι το σημείο “κλειδί” είναι το άρθρο 4 και η αλλαγή του που έγινε φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης: «Ήταν καθαρά νομικά τα επιχειρήματα. Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι επί της ουσίας. Από την πλευρά της η Φούτμπολ λιγκ υποστήριξε ότι ο νέος κανονισμός και η σχετική διάταξη για τον αριθμό των ομάδων ισχύει από τη φετινή περίοδο. Η δικιά μας πλευρά υποστήριξε ότι με απόφαση του δ.σ. της ΕΠΟ, δηλαδή της εκτελεστικής επιτροπής, το Πρωτάθλημα της περιόδου 2015-16 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες. Είναι καθαρά τυπικό και νομικό το θέμα και είναι απλούστατη η έκδοση απόφασης».

Για το πότε περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων: «Όπως μας είπαν σήμερα ή το αργότερο αύριο. Μπορεί να βγει και σήμερα και να εκδοθεί αύριο όπως μας είπαν».

Για αν υπήρχε συνάφεια με την υπόθεση του 2013 και την άνοδο των ομάδων της Γ’ Εθνικής τότε στη Φούτμπολ λιγκ: «Η διαφορά είναι ότι δεν υπήρχε η διάταξη που υπάρχει τώρα. Η αλλαγή στο άρθρο 4 είναι η διαφορά του τότε με το τώρα. Επαναλαμβάνω η εκτελεστική επιτροπή συνεδρίασε στις 10/06 και πήρε ομόφωνη απόφαση ότι το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ θα διεξαχθεί με 20 ομάδες».

To Top