Λίβας: “Και με την Κουρομπίλια, ένας πέταξε το μπουκάλι, αλλά…”

Στην προσπάθεια τους οι νομικοί που ανέλαβαν να υπερασπιστούν τον οπλοφόρο… μπυκαδόρο μεγαλοεπιχειρηματία που νομίζει ότι όλα εξαγοράζονται, κάνουν την… τριχιά, τρίχα! Το μεγάλο, μικρό. Το σοβαρότατο αυτό γεγονός, σαν να μην έγινε τίποτα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, πήραν βέβαια “πληρωμένη” απάντηση από τον Αργύρη Λίβα, όταν ως άλλες “οσίες παρθένες”, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει τάχα και κάτι στην Τούμπα, αφού ήταν “μεμονωμένο γεγονός”! Την ώρα βέβαια, που οι ίδιοι ζητούσαν την κεφαλή επί πίνακι του Άρη για ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι που ΔΕΝ τραυμάτισε ποτέ την γνωστή και μη εξαιρετέα Κουρομπίλια στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το σάιτ to10.gr:

“Οι γκάφες ήταν αμέτρητες για τον ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της προσφυγής του (αλλά και του Ολυμπιακού), στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, για την απόφαση – πραξικόπημα που πάρθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων, για τον αγώνα της Τούμπας που δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό που πέταξε οπαδός της ομάδας της συμπρωτεύουσας.

Ο Ολυμπιακός ζητάει την αφαίρεση τριών βαθμών του ΠΑΟΚ για το άρθρο 15, παράγραφος 3ε. και την τιμωρία της έδρας του «δικέφαλου», την ποινή δηλαδή που είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό ενώ η ομάδα της συμπρωτεύουσας ζητάει επανάληψη του αγώνα.

Ο εκ των νομικών του ΠΑΟΚ Λάκης Σημαιοφορίδης επικαλέστηκε την εντυπωσιακή – όπως την χαρακτήρισε – ατμόσφαιρα  από 30.000 οπαδούς και υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό από ένα άτομο.

Η απάντηση ήρθε… πληρωμένη από τον Αργύρη Λίβα… «Ένας οπαδός μπορεί να διακόψει τον αγώνα, είτε στο Champions League, είτε στο τοπικό Καρδίτσας. Και με την Κουρομπίλια στον αγώνα Άρη – Αστέρας Τρίπολης, ένας οπαδός πέταξε το μπουκάλι και την τραυμάτισε. Και τον Ίβιτς στον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ πέρσι, ένας οπαδός πέταξε το κουτάκι της μπύρας. Εκδορά τριχωτού κεφαλής έγραψε στην έκθεση του ο γιατρός αλλά ο ΠΑΟΚ το πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε. Δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να αντέχει να τα τρώει αντικείμενα στο κεφάλι»”.

To Top