ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίβας: “Κανένα πρόβλημα για Άρη με τη μεταβίβαση των μετοχών”

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχει από τη μεταβίβαση ο Άρης και η Βέροια όπως υποστήριξε ο νομικός σύμβουλος της Ημαθιώτικης ΠΑΕ Αργύρης Λίβας.

Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τώρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Βέροια τόνισε ότι η μεταβίβαση των μετοχών από τον Θεόδωρο Καρυπίδη στον Κώστα Παπαδόπουλο έγινε με απολύτως νόμιμο τρόπο σημειώνοντας πως καμία από τις εμπλεκόμενες ομάδες, Βέροια και Άρης, δεν θα έχει πρόβλημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καταγγελία της ΠΑΕ Τρίκαλα, η οποία και απορρίφθηκε, ενώ για το αν η μεταβίβαση έγινε με κάποιο αντίτιμο απάντησε: «Ναι, είχε. Δεν θέλω να πω το ποσό».

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για το αν τελείωσαν όλα: «Εκτιμώ πως ναι. Αν δεν τελειώσει οριστικά η υπόθεση, εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη εκατό τοις εκατό».

Για το τι προσκόμισαν στην Επιτροπή: «Προσκομίσαμε αυτά που έπρεπε ώστε να φανεί ότι η μεταβίβαση από την εταιρία του κυρίου Καρυπίδη στον κύριο Παπαδόπουλο ήταν νομότυπη. Επειδή γίναν κάποιες τυπικές παραλείψεις κληθήκαμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις και να παρουσιαστούμε ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στην Επιτροπή. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ούτε η Βέροια, ούτε ο Άρης».

Για το αν θα ήταν καλύτερα να είχαν καταθέσει τα χαρτιά εγκαίρως:«Απαντώ με πλήρη ειλικρίνεια. Αν είχα χειριστεί εγώ το θέμα, κι ας ακουστεί εγωιστικό, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε, γιατί ήταν πράγματα απλά. Δε χρειαζόταν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια. Γίναν κάποιες τυπικές παραλείψεις, αυτά τα ξέρουν οι αρμόδιοι. Πιστεύω ότι επειδή τώρα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, ότι και η Βέροια και κατ’ επέκταση και ο Άρης δεν θα έχει κανένα πρόβλημα».

Για την οριστική απόφαση: «Πιστεύω ότι την άλλη Πέμπτη θα γνωρίζουμε οριστικά. Πάντως, αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με το καταστατικό και τη μεταβίβαση στον κύριο Παπαδόπουλο. Και το πιο σημαντικό είναι, αυτό που βγήκε και στον Τύπο, ότι η καταγγελία της ΠΑΕ Τρίκαλα απορρίφθηκε».

Για το αν είχε αντίτιμο η μεταβίβαση: «Ναι, είχε. Δε θέλω να πω το ποσό. Έγινε κανονική μεταβίβαση και ό, τι καταλάβατε, καταλάβατε. Λέω ξανά ότι έγινε κανονική μεταβίβαση. Με λίγη καλή διάθεση θα καταλάβετε την απάντησή μου. Σας λέω εμμέσως πλην σαφώς ότι έγινε κανονική μεταβίβαση. Δεν μιλάω για τον Τύπο, αν κάναμε ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ μας, αν το πήγαμε στην Εφορία ή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Έγινε κανονική μεταβίβαση».

To Top