Λίβερπουλ: Αήττητο Άνφιλντ για 3 χρόνια και 5 μήνες (video)

Στο κυνήγι του απόλυτου ρεκόρ αήττητου σερί σε εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος συνεχίζει να επιδίδεται η Λίβερπουλ μετά και το 3-1 επί της Άρσεναλ στο «Άνφιλντ» για την 3η αγωνιστική της φετινής Premier League.

Οι «κόκκινοι», όπως το περιέγραψε και ο Μικέλ Αρτέτα, είχαν την απόλυτη ανωτερότητα και ήταν υπέροχη ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα της Δευτέρας, κάνοντας ανατροπή μέσα σε ένα 10λεπτο στο πρώτο ημίχρονο και κλειδώνοντας τη νίκη με γκολ στο φινάλε παρά τη μεγάλη ανησυχία στις ευκαιρίες του Λακαζέτ.

Η Λίβερπουλ, μετράει 61 παιχνίδια δίχως ήττα εντός έδρας στο πρωτάθλημα, έχει χάσει μονάχα έξι βαθμούς από τους πιο πρόσφατους 123 που διεκδίκησε στα παιχνίδια της και είναι αήττητη στο «φρούριό» της, από τον Απρίλη του 2017 κι ένα ματς με την Κρίσταλ Πάλας!

Πιο συγκεκριμένα, τότε το ημερολόγιο έγραφε 23/4 και οι «αετοί» είχαν περάσει με το υπέρ τους 2-1 από την έδρα της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, χάρη σε δυο γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην πρώην ομάδα του ο Κριστιάν Μπεντεκέ.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας μετά και το παιχνίδι με την Άρσεναλ συνεχίζουν να προσθέτουν ματς στην επίδοσή τους και κυνηγούν τις 86 εντός έδρας αναμετρήσεις δίχως ήττα της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ένα σερί που ξεκίνησε την 21η Φεβρουαρίου του 2004 και ολοκληρώθηκε την 26 Οκτωβρίου του 2008!

To Top