Λίβερπουλ: Ανανεώνει για τρία χρόνια ο Χέντερσον

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μία ανάσα από το να “δέσει” τον Τζόρνταν Χέντερσον στο Άνφιλντ, καθώς ο αρχηγός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Reds και ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ φαίνεται πως θα συνεχίσει να φοράει μέχρι το 2024 ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος είναι έτοιμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Μετά τους Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Φαμπίνιο και Φαν Ντάικ, είναι η σειρά του αρχηγού των Reds να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ, η οποία δεν θέλει να ρισκάρει να χάσει κάποιους από τους παίκτες στους οποίους έχει στηριχθεί τα τελευταία χρόνια .

Ο 31χρονος Άγγλος διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Κόκκινων. Σύμδωνα, μάλιστα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Χέντερσον έχει συμφωνήσει με τον σύλλγογο να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Για το θέμα μάλιστα, ρωτήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι είναι μια σημαντική υπόθεση η οποία θα διευθετηθεί σύντομα.

To Top