Λίβερπουλ: “Η εμπλοκή μας με την European Super League έχει διακοπεί”

Η Λίβερπουλ προστέθηκε στο ισχυρό μέτωπο των ομάδων που αντιτίθεται στην δημιουργία της European Super League, με τη διοίκηση των κόκκινων να γνωστοποιεί πως θα συνεχίσει να παίρνει μέρος στις διοργανώσεις της UEFA.

Η European Super League φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αναλαμβάνοντας εκείνη τη διοργάνωση των αγώνων αντί της FIFA και UEFA ωστόσο οι σύμμαχοι που ευελπιστούσαν να βρουν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ, αγνοούνται.

Την Πέμπτη, αμέτρητες ήταν οι ομάδες που τάχθηκαν υπέρ των νυν επίσημων οργάνων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα έκλεισαν την πόρτα στην ESL ενώ μία ημέρα αργότερα πήραν τη σκυτάλη και οι λιγοστές που δεν είχαν πάρει θέση.

Από την Premier League υπήρχαν ερωτηματικά όσον αφορά στις Άρσεναλ και Λίβερπουλ αλλά λύθηκαν την Παρασκευή, με τους Λονδρέζους να κάνουν την αρχή μέσω ανακοίνωσης και να τους ακολουθούν οι ρεντς, κόβοντας κάθε δεσμό με την κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα.

“Η χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν αλλάζει την προηγούμενη στάση της Λίβερπουλ σχετικά με μια προτεινόμενη ευρωπαϊκή Super League.

Η εμπλοκή μας έχει διακοπεί. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με άλλους συλλόγους μέσω της ECA και να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις της UEFA”, ανέφεραν οι κόκκινοι του Μέρσεϊσαϊντ.

To Top