Λίβερπουλ: Η πιθανή 11αδα της δεν θυμίζει σε τίποτα την πρωταθλήτρια Αγγλίας (photo)

Η Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ο Γιούργκεν Κλοπ ετοιμάζει μια πειραματική 11αδα για το ματς με την Λέστερ την Κυριακή.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εχει βαρεθεί να ανανεώνει το ιατρικό δελτίο της Λίβερπουλ. Δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βαν Ντάικ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σα να μη του έφτανε αυτό για την άμυνα δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Γκόμεζ, αλλά ούτε τον Αλεξάντερ Αρνολντ ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Σίτι. Χέντερσον και Τσάμπερλαϊν επίσης τραυματίες και στα πιτς…

Σε όλα αυτά του ήρθαν και τα μαντάτα από την Αίγυπτο εκεί όπου ο Μο Σαλάχ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, την ίδια ώρα που ο Αντι Ρόμπερτσον δεν έπαιξε στο Σλοβακία-Σκωτία μιας και είχε μυϊκό τραυματισμό.

Και τα προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ για τον Κλοπ. Τιάγκο και Φαμπίνιο αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους, ωστόσο παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι για το ματς με την Λέστερ την Κυριακή.

Εννιά παίκτες λοιπόν! Και φυσικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον του τι 11αδα θα κατεβάσει ο Κλοπ η οποία δεδομένα δε θα θυμίζει σε τίποτα την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Κι ακόμα δεν έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς στο Λίβερπουλ για να δει ο Γερμανός σε ποιους μπορεί να υπολογίζει και σε ποιους όχι.

Τα εύκολα για τον Κλοπ είναι η επιθετική τριάδα. Μανέ, Φιρμίνο και Ζότα θα είναι στην 11αδα (πάντα με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψουν υγιείς από τις Εθνικές τους).

Τα χαφ είναι γρίφος. Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά και Μίλνερ φαίνεται να είναι η πιθανότερη επιλογή του Κλοπ εκτός κι αν βάλει τον Κέρτις Τζόουνς στα χαφ με τον Μίλνερ να γίνεται αριστερό μπακ εάν δεν είναι καλά ο Τσιμίκας (ο οποίος επίσης παίζει στην Εθνική Ελλάδας).

Φυσικά μεγάλο ρόλο θα παίξει ο Φαμπίνιο. Εάν θα είναι έτοιμος για το ματς ή όχι. Εάν ειναι θα παίξει στόπερ δίπλα στον Ματιπ. Εάν όχι τότε ο Φίλιπς θα πραγματοποιήσει την δεύτερη του εμφάνιση στην Premier League ως βασικός ή θα βάλει ο Κλοπ τον 19χρονο Ρις Γουίλιαμς. Δεξί μπακ θα είναι ο Νέκο Γουίλιαμς και αριστερό μπακ ο Κώστας Τσιμίκας στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στην Premier League…

To Top