Λίβερπουλ: Κλείνει τον Ντέιβις της Πρέστον

O κύβος ερρίφθη όσον αφορά στη θέση του κεντρικού αμυντικού της Λίβερπουλ και ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ, στο παρά ένα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είναι ο Μπεν Ντέιβις.

Ο λόγος για τον 25χρονο Άγγλο στόπερ, που μετράει 135 συμμετοχές με την Πρέστον και είναι βασικός στην ομάδα της Championship από τη σεζόν 2017-18 και μετά, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να συμφωνούν να τον αποκτήσουν καταβάλλοντας 2 εκατομμύρια λίρες και παραχωρώντας ως δανεικό τον 19χρονο Ολλανδό Σεπ φαν ντεν Μπεργκ.

Ο Ντέιβις, που είχε συμβόλαιο με την Πρέστον μέχρι το καλοκαίρι, αναμένεται την Δευτέρα να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υπογραμμίζουν πως η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τον παίρνει μέσα από τα χέρια της Σέλτικ που ήταν κοντά να τον κάνει δικό της στο φινάλε της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ “καίγεται” να εντάξει στο δυναμικό της έναν σέντερ μπακ (ήταν πολλά τα ονόματα των υποψηφίων στόχων τα τελευταία 24ωρα) καθώς αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε έναν στόπερ πρώτης γραμμής υγιή, με τους Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Φαμπίνο και Ματίπ να είναι στη λίστα των τραυματιών.

 

To Top