Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1: Πήραν τον πρώτο τίτλο με τριάρα και εξαιρετικό Νούνιες οι ρεντς

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην Αγγλία επικρατώντας με 3-1. Οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Σαλάχ και Νούνιες που ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε τα γκολ για τους ρεντς.

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για το Community Shield που διεξήχθη στο Λέστερ το Σάββατο το βράδυ και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην Αγγλία επικρατώντας με 3-1 των πολιτών. Οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Σαλάχ και Νούνιες που ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τα γκολ για τους ρεντς ενώ ο σέντερ φορ από την Ουρουγουάη είχε και κερδισμένο πέναλτι. Το γκολ της Σίτι πέτυχε ο Άλβαρεζ πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ και ισοφαρίζοντας προς στιγμήν σε 1-1.

Από την άλλη ο Χάλαντ δεν μπόρεσε να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σίτι, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και ένα ανεπανάληπτο σουτ στο δοκάρι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Κλοπ μπήκε καλύτερα στο ματς και είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Είχε τη μπάλα στα πόδια της και απειλούσε συνέχεια την εστία της Μάντσεστερ Σίτι που είχε ως κορυφαίο τον Έντερσον.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άντριαν, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Ντίαζ, Σαλάχ, Φιρμίνιο (59′ Νούνιες).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Άκε, Κανσέλο, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Σίλβα, Μαχρέζ (58′ Άλβαρεζ), Χάλαντ, Γκρίλις (58′ Φόντεν).

To Top