Λίβερπουλ μιας άλλης εποχής! (video)

Το… τρένο της Λίβερπουλ πάει και δεν μένει από καύσιμα! Οι «reds» επικράτησαν εύκολα 3-1 της Κρίσταλ Παλάς και είναι ξανά στην κορυφή (έστω και προσωρινά). Νίκη στο φινάλε για την Φούλαμ.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Θυμίζει την παλιά, καλή και «τρομακτική» Λίβερπουλ! Οι παίκτες του Ρότζερς συνεχίζουν το «βιολί» τους στην φετινή Πρεμιέρ Λιγκ και πήραν ακόμα μια νίκη, αυτή την φορά 3-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Από το πρώτο μέρος, το «Anfield» είχε ξεκινήσει τους πανηγυρισμούς και δικαίως. Γιατί στο 13’ ο Σουάρες σκόραρε μπροστά στον εκστασιασμένο κόσμο της ομάδας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στάριτζ πέτυχε ΑΚΟΜΑ ένα γκολ φέτος, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο αρχηγός, Τζέραρντ με εκτέλεση πέναλτι στο 38’. Το μόνο που κατάφεραν οι νεοφώτιστοι ήταν να μειώσουν στο τελικό σκορ με τον Γκέιλ στο 77’. Έτσι, με το νέο τρίποντο που πήρε η ομάδα του λιμανιού ανέβηκε –έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει «γκέλα» της Άρσεναλ (παίζει με Γουέστ Μπρομ) για να παραμείνει εκεί.

To Top