Λίβερπουλ, «Μπάρτσα»… combo!

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τρίτης. Εμείς θα πάμε συνδυαστικά και στα δύο παιχνίδια της ημέρας για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Λίβερπουλ – Μπάγερν Μονάχου

Τα χρειάστηκε στον όμιλο η Λίβερπουλ, ωστόσο πήρε το παιχνίδι με τη Νάπολι την τελευταία αγωνιστική και προκρίθηκε στους «16». Την ίδια ώρα, εντός συνόρων εξακολουθεί να κάνει πρωταθλητισμό και να «χτυπάει» τίτλο. Προπορεύεται στη μάχη της κορυφής και ενώ έρχεται από το 3-0 επί της Μπόρνμουθ. Στον αντίποδα, η Μπάγερν έφτασε… σβηστή ως εδώ. «Ίδρωσε» για την πρωτιά στο γκρουπ της ΑΕΚ, την πήρε ωστόσο και ενώ η γενικότερη εικόνα της φέτος έχει προκαλέσει μουρμούρες. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από το 3-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Θεωρούμε πως σήμερα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των «ρεντς» στα μετόπισθεν και να βρεί γκολ. Πάμε με το combo του over 2.5 με το αμφίσκορο.

Λυών – Μπαρτσελόνα

Έφτασε για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια στους «16» της διοργάνωσης. Και μπορεί γενικότερα να μην είχε σταθερή εικόνα, όμως τερμάτισε στον όμιλο αήττητη (5-1-0), ενώ έχει να το λέει για το 2-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Αήττητη ως εδώ έφτασε και η Μπαρτσελόνα (4-2-0). Δεν χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοση της, παρότι βρισκόταν σε δύσκολο όμιλο. Γενικότερα πάντως, η εικόνα της δεν είναι πειστική φέτος. Το ίδιο συνέβη και το Σαββατοκύριακο, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Βαγιαδολίδ. Δεδομένης και της πολύ σημαντικής απουσίας του Φεκίρ για την Ολεμπίκ, οι Καταλανοί έχουν την ποιότητα για να «χτυπήσουν» το διπλό. Θα το συνδυάσουμε με το αμφίσκορο για να γίνει πιο ελκυστικό.

Στο Bookmakers.gr θα βρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη stoiximan

To Top