Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα: «Μάχη» μεγατόνων στο Άνφιλντ

Η Μπαρτσελόνα που έχει το πάνω χέρι με το 3-0 στο Καμπ Νόου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την λαβωμένη Λίβερπουλ που θα επιδιώξει να κάνει το «θαύμα» για να περάσει στον μεγάλο τελικό του Champions League

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει «όργια» η Μπαρτσελόνα σκόρπισε με 3-0 την Λίβερπουλ στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Champions League και απόψε (10μ.μ. Cosmote Sport 1) θέλει στο Άνφιλντ να κάνει απλά συντήρηση για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης.

Από την πλευρά τους οι Άγγλοι έχουν να ανέβουν ένα «βουνό» καθώς εκτός από το σκορ ο τεχνικός των «κόκκινων» δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τους Σαλάχ και Φιρμίνο, ενώ αγώνα δρόμου θα κάνει ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ που είναι αμφίβολος λόγω τραυματισμού.

«Στο ποδόσφαιρο πάντοτε έχεις ευκαιρίες, όμως, αυτές που θα μας παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε», ανέφερε και συνέχισε: «Θα μας λείψουν δυο από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε τέσσερα γκολ σε 90 λεπτά μιας και ούτε ο Σαλάχ ούτε ο Φιρμίνο είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σαλάχ είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορεί να παίξει. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αν και το εις βάρος μας σκορ δεν είναι εύκολο να ανατραπεί. Θέλουμε, όμως, να γιορτάσουμε και να διασκεδάσουμε για την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν πετύχουμε, τουλάχιστον ας αποτύχουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει και οι οπαδοί μας να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα με την οποία θα τιμήσουμε το ωραίο ποδόσφαιρο με ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε δεν είναι απαραίτητα αδύνατο…», κατέληξε ο Κλοπ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε επεσήμανε: «Βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε το πρώτο, θέλουμε να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολη μάχη, οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάνουν ξεχωριστό το Άνφιλντ. Κάθε προπονητής πρέπει να αξιολογήσει τις απώλειες του αλλά θα ήταν ωραία να βλέπαμε τους Ντεμπελέ, Σαλάχ, Φιρμίνο αλλά και τους υπόλοιπους τραυματίες στο χορτάρι».

To Top