Λίβερπουλ: Μπορεί να χάσει έως και 20.000.000 ευρώ λόγω του Κουτίνιο!

Κουτί

Ο σοβαρός τραυματισμός του Φιλίπε Κουτίνιο στο γόνατο ζημιώνει ταυτόχρονα δύο ομάδες. Αγωνιστικά την Μπαρτσελόνα, η οποία χάνει έναν παίκτη που, θεωρητικά τουλάχιστον, θα έπρεπε να κάνει την διαφορά, αν και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο τα 120+40 εκατομμύρια ευρώ που στοίχισε η μεταγραφή του, η πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου της Καταλονίας.

Και οικονομικά την Λίβερπουλ, η οποία στην συμφωνία της με την Μπάρτσα για την παραχώρηση του Κουτίνιο, θα πάρει είκοσι από τα σαράντα εκατομμύρια για διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων, εφόσον ο Βραζιλιάνος φτάσει τα εκατό ματς με την Μπλαουγκράνα φανέλα.

Αυτή την στιγμή, όμως, ο Κουτίνιο μετράει 90 συμμετοχές ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο τραυματισμός θα τον κρατήσει εκτός δράσης από τρεις έως πέντε μήνες και είναι ξεκάθαρο πως οι Καταλανοί θα ψάξουν το καλοκαίρι να τον παραχωρήσουν, αφού άλλωστε ήθελαν να το κάνουν ακόμα και τώρα.

Και, βεβαίως, αν το κάνουν, θα γλιτώσουν είκοσι εκατομμύρια ευρώ που θα κατέληγαν στα ταμεία των Κόκκινων, με την προϋπόθεση να φτάσει ο Κουτίνιο τριψήφιο αριθμό συμμετοχών στην Μπάρτσα.

To Top