Λίβερπουλ: Νέα προβλήματα ενόψει τελικού League Cup

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών για την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποκαλύπτει στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης πως οι Άλισον, Ζότα και Τζόουνς δεν υπολογίζονται τουλάχιστον για τα δύο επόμενα ματς, με Λούτον και Τσέλσι.

Η Λίβερπουλ μετράει αντίστροφα για τον τελικό του League Cup και είναι μέσα στη διεκδίκηση τριών ακόμη τίτλων, της Premier League, του FA Cup και του Europa League, ωστόσο καλείται να αντέξει σε τέσσερα μέτωπα έχοντας χτυπηθεί πολύ βαριά από τραυματισμούς.

Το γεγονός αυτό την αναγκάζει μάλιστα να παραταχθεί με πάρα πολλά προβλήματα τόσο στον αγώνα κόντρα στην Λούτον το βράδυ της Τετάρτης (για την 26η αγωνιστική της Premier League) όσο και σε αυτόν της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στην Τσέλσι για τον τελικό του League Cup, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης τα νέα προβλήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση του Γερμανού, οι Ζότα (γόνατο) και Τζόουνς (αστράγαλος) θα χάσουν σίγουρα τα δύο ματς που έρχονται, όπως και ο Άλισον, με τη κατάσταση του Πορτογάλου φορ να είναι μάλιστα πιο σοβαρή μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μπρέντφορντ (αποχώρησε πάνω σε φορείο) και να ενδέχεται να μείνει για δύο μήνες εκτός δράσης.

“Προφανώς θα πάρει μήνες να αποκατασταθεί το πρόβλημα του Ζότα ενώ ο Άλισον θα είναι εκτός για το προσεχές διάστημα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλοπ, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του Τζόουνς.

Από το ματς με την Λούτον θα απουσιάσουν σίγουρα οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των απόντων βρίσκονται εδώ και καιρό οι Μάτιπ, Μπάιτσετιτς, Τιάγκο και Ντόακ.

“Την κατάσταση των άλλων θα την βλέπουμε μέρα με τη μέρα. Όσον αφορά στο ματς με την Λούτον, θα δείτε από νωρίς την ενδεκάδα και θα καταλάβετε ποιος τα κατάφερε και ποιος όχι”, είπε μεταξύ άλλων.

 

To Top