Λίβερπουλ: Ο Αρτούρ περνάει ιατρικά κι ανακοινώνεται ως δανεικός από τη Γιουβέντους

Η Λίβερπουλ θα πραγματοποιήσει τελικά τη μεταγραφή που έψαχνε στη μεσαία γραμμή, αποκτώντας με τη μορφή δανεισμού τον Αρτούρ Μέλο από τη Γιουβέντους. Περνάει ιατρικά απόψε ο Βραζιλιάνος χαφ.

Η ανάγκη ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή για τη Λίβερπουλ ελέω τραυματισμών ήταν κάτι που είχε παραδεχθεί ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα. Και παρά το διαφαινόμενο πέρασμα της μεταγραφικής διορίας χωρίς κάποιο deal, οι Reds προχωρούν τελικά στην απόκτηση του Αρτούρ από τη Γιουβέντους, με τη μορφή δανεισμού.

Λίγη ώρα μετά την ενημέρωση της Άστον Βίλα πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Ντάγκλας Λουίς, ο έγκυρος ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος περνάει ιατρικά από τη Λίβερπουλ και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Ο Αρτούρ δεν υπολογιζόταν από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και φέτος δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τη Γηραιά Κυρία, έχοντας μείνει στις 63 συμμετοχές (1 γκολ/1 ασίστ) σε μια διετία στα Μπιανκονέρι. Θυμίζεται πως είχε μετακομίσει στο Τορίνο τον Σεπτέμβριο του 2020 από την Μπαρτσελόνα, σε ανταλλαγή με τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

To Top