Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλεσε ερωτήσεις των δημοσιογράφων «χάσιμο χρόνου»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, κατηγόρησε έναν δημοσιογράφο ότι σπατάλησε τον χρόνο του με μη τετριμμένες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ προετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής (09/04), με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Οι «reds» δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, με τα δύο τελευταία τους αποτελέσματα να είναι η ήττα με 4-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και η ισοπαλία 0-0 με την Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης.

Ο Κλοπ προχώρησε σε εκτεταμένες αλλαγές στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ για τον αγώνα με τους «μπλε», γεγονός που στη συνέχεια έφερε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου. Όταν ρωτήθηκε αν έκανε αλλαγές λόγω της ήττας της απ’ την Σίτι ή απλά για να διαχειριστεί τους συνεχείς αγώνες και την κούραση των παικτών, ο Κλοπ απάντησε:

«Είχαμε ένα παιχνίδι με τη Σίτι, το οποίο επηρεάζει σωματικά και από πλευράς απόδοσης. Είναι και τα δύο. Πώς μπορείτε να περιμένετε να σας δώσω μια απάντηση και να πω “δύο φορές έκανα αλλαγές εξαιτίας αυτού και τέσσερις φορές εξαιτίας του άλλου. Αυτή η ερώτηση είναι πραγματικό χάσιμο χρόνου»!

Ενώ συνέχισε φανερά εκνευρισμένος σε ερώτηση σχετικά με το αν αυτή η εβδομάδα θα «καθορίσει» την σεζόν της ομάδας του: «Καταλαβαίνω ότι από τη δική σας οπτική γωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεις νέες ερωτήσεις κάθε εβδομάδα, αλλά πιστέψτε με είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις νέες απαντήσεις».

To Top