Λίβερπουλ: Συμφώνησε με τη Σάλκε για Καμπάκ

Η Λίβερπουλ είναι κοντά στον 20χρονο κεντρικό αμυντικός της Σάλκε, Οζάν Καμπάκ, ο οποίος θα παραχωρείται από τη γερμανική ομάδα δανεικός με ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι.

Εκτός από τον Μπεν Ντέιβις της Πρέστον, η Λίβερπουλ προχωράει σε ακόμη μία κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας της. Οι Reds φέρεται να έφτασαν σε συμφωνία με την Σάλκε για τον Οζάν Καμπάκ.

Ο 20χρονος Τούρκος θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ τα μπόνους ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια.

Οι Reds έχουν έρθει και σε συμφωνία με τον Καμπάκ, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του 5ετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Αγγλία για να ολοκληρωθεί το deal.

Η υπόθεση έχει δρομολογηθεί, εφόσον η Σάλκε έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του, καθώς θα κινηθεί για την απόκτηση του Μουστάφι.

Ο Καμπάκ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των βασιλικών μπλε στην Bundesliga.

To Top