Λίβερπουλ: Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Κέλεχερ

Η Λίβερπουλ επιβράβευσε την πρόοδο του Καϊομίν Κέλεχερ τη φετινή σεζόν, επεκτείνοντας μαζί του τη συνεργασία της για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Μatchcombo στη Stoiximan: Τώρα συνδυάζεις διαφορετικές αγορές σε ένα στοίχημα πριν & κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα!

Η Λίβερπουλ επενδύει στο μέλλον και φρόντισε να “δέσει” τον Καϊόμίν Κέλεχερ. Οι Reds ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Καϊομίν Κέλεχερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο. Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ επιβράβευσε την πρόοδο του τη φετινή σεζόν.

Υπάρχουν σενάρια για δανεισμό του την επόμενη σεζόν, όμως σύμφωνα με το Athletic, ο Κέλεχερ υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Γιούργκεν Κλοπ.

“Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε το deal. Ήμουν αγχωμένος για λίγους μήνες με τις διαπραγματεύσεις, είμαι ενθουσιασμένος που όλα τελείωσαν. Ήταν σημαντική για μένα η φετινή χρονιά. Το να παίζω στην Premier League και στο Champions League βοήθησε στην ανάπτυξή μου” σχολίασε ο Κέλεχερ.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα, κρατώντας την εστία του ανέπαφη για δύο παιχνίδια.

To Top