Λίβερπουλ: Χωρίς Λόβρεν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Ντέγιαν Λόβρεν έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό, ενώ, παρών θα είναι ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οι «κόκκινοι» θα παρουσιαστούν στο Κατάρ ως κάτοχοι το Champions League και θα παίξουν αρχικά με την Μοντερέι (18/12) με φόντο μια θέση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων για το απόλυτο τρόπαιο.

Ο Λόβρεν δεν κατάφερε τελικά ν’ ακολουθήσει την αποστολή μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε μεσοβδόμαδα στο ματς με την Ζάλτσμπουργκ για το Champions League, ενώ παρών είναι ο Βαϊνάλντουμ παρά την αλλαγή του λόγω προβλήματος στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ.

Μονάχα οι Τζόουνς και Γουίλιαμς θα είναι διαθέσιμοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς τελικά δεν προχώρησε η ιδέα να υπάρξουν ορισμένοι που θα ταξίδευαν στο Κατάρ αμέσως μετά το ματς της Τρίτης με την Άστον Βίλα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Αναλυτικά η αποστολή: Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Μανέ, Σαλάχ, Γκόμες, Αντριάν, Χέντερσον, Τσάμπερλεϊν, Λαλάνα, Λόνεργκαν, Σακίρι, Ρόμπερτσον, Οριγκί, Τζόουνς, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Γουίλιαμς.

To Top