ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίγες θέσεις έμειναν ακόμη για το τσάρτερ για το Τελ Αβίβ!

Λίγες θέσεις έμειναν ακόμη για το τσάρτερ για το Τελ Αβίβ!

Αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι του Άρη στο Ισραήλ και ήδη, όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, έμεινε λίγες θέσεις για να γεμίσει το τσάρτερ που θα μεταφέρει ομάδα και κόσμο.

Όσοι θέλουν να μεταβούν, όπως γίνεται αντιληπτό, πρέπει να… βιαστούν.

Υπενθυμίζουμε τις πληροφορίες:

Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Tel Aviv με το charter της ΠΑΕ Άρης μπορούν να απευθυνθούν στο -συνεργαζόμενο με την ΠΑΕ- ταξιδιωτικό πρακτορείο SYNTHESIS GROUP και στον κ. Γεράσιμο Βινιεράτο (για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 211 1029929 & [email protected] ).

– Το κόστος της εκδρομής (απαραίτητο το διαβατήριο) ξεκινάει από τα 750 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει:

Διαμονή σε ξενοδοχείο (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ενώ για όποιον θέλει μονόκλινο το κόστος αυξάνεται), μετακινήσεις από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο (03/08), από το ξενοδοχείο στο γήπεδο (04/08) και από το γήπεδο στο αεροδρόμιο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ταξιδιωτική ασφάλιση και εισιτήριο αγώνα.

– Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων στο charter όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Tel Aviv θα πρέπει να δηλώσουν ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

– Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να διευκρινίσει -και να τονίσει- ότι εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ θα συμμετάσχουν στην οργανωμένη εκδρομή της ΠΑΕ.

To Top