«Λίγες οι ομάδες που πληρώνουν σωστά»

Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη και αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό. Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «terra.com.br» αποφάσισε να κάνει ένα θέμα πάνω σε αυτό και ρώτησε τρεις Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα να πουν την γνώμη τους.

Ρότζερ Γκερέιρο, Σουμπίνιο και Ντιόγκο μίλησαν για τα προβλήματα που έχουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες και συμφώνησα πως είναι λίγες εκείνες που πληρώνουν σωστά.

«Υπάρχουν λίγες ομάδες που πληρώνουν σωστά. Τώρα είμαι έναν χρόνο απλήρωτος στην ΑΕΚ και η ομάδα μου τιμωρήθηκε από την UEFA εξαιτίας της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Το σκέφτηκα να φύγω, αλλά δεν ήταν εύκολο. Ελπίζουμε ότι ένας επενδυτής θα αγοράσει την ομάδα και ίσως πάρουμε τα χρήματά μας», δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Ο Σουμπίνιο από την πλευρά του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις πληρωμές του, πριν πάει στον Ολυμπιακό. «Πριν από λίγα χρόνια, το πρωτάθλημα είχε παίκτες ονόματα και 30-40.000 κόσμο στα γήπεδα. Τώρα βλέπουμε πως ο κόσμος μειώθηκε, οι μεγάλοι παίκτες έφυγαν από τη χώρα και μόνο τρεις ή τέσσερις ομάδες πληρώνουν κανονικά. Ήμουν τέσσερις μήνες απλήρωτος στον Εθνικό, τρεις στον Πανσερραϊκό και πέντε στον ΟΦΗ. Στον Λεβαδειακό δεν είχα πρόβλημα, γιατί με πλήρωνε ο Ολυμπιακός».

Ο Ντιόγκο από την πλευρά του δήλωσε: «Ποτέ δεν καθυστέρησαν οι πληρωμές μου. Ο Παναθηναϊκός, ο μεγάλος μας αντίπαλος ακούγεται πως έχει απλήρωτους παίκτες για έξι μήνες. Εχουμε παθιασμένους οπαδούς, κάθε χρόνο παλεύουμε για το πρωτάθλημα και βγαίνουμε στο Champions League».

Πηγή: sport-fm

To Top