Λίγες ώρες ακόμη για φορ, προβάδισμα σε Γιαζάλντε, με νέα εναλλακτική λύση στην λίστα

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Αρης κυνηγά να κλείσει τον επιθετικό που θα κληθεί να ενισχύσει την κιτρινόμαυρη επίθεση. Η τρίτη περίπτωση μετά τους Άλαν Κάρντεκ και Χαμντί Σαλίχι είναι αυτή του Γιαζάλντε Γκόμεζ Πίντο, η οποία κερδίζει σημαντικό έδαφος στις προτιμήσεις των κίτρινων και έχει σημαντικό προβάδισμα.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος επιθετικός ποδοσφαιριστής είναι 24 ετών (γεννημένος στις 21/9/1988 στη Βίλα Ντο Κόντε) , ανήκει στη Μπράγκα, όμως δίδεται συνεχώς δανεικός σε άλλες ομάδες, με τελευταίο σταθμό τη Ρίο Αβε, με την οποία πέρυσι είχε 26 συμμετοχές και 8 γκολ. Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Ολιανένσε, Βαρζίμ και φυσικά στη Μπράγκα.

Η περίπτωσή του είναι προσιτή και ήδη έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος σε σχέση με τις περιπτώσεις των Κάρντεκ, η οποία ήταν από την αρχή η καλύτερη, αλλά εξαιρετικά δύσκολη και Σαλίχι (διεθνής Αλβανός με “γεμάτες” χρονιές στη Ραπίντ και και τελευταίο σταθμό τη DC United στο ΜLS). Ο Γιαζάλντε εφόσον τελικά κλείσει θα έρθει ως δανεικός.

Από κει και πέρα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και νέα εναλλακτική λύση στην λίστα των κίτρινων, η οποία εξετάζεται, με σκοπό μέχρι τις 8 το βράδυ να έχει κλείσει κάποιος επιθετικός.

To Top